Urbenade kycklingklubbor med curry (återintroduktion)


Ingredienser:
1kg urbenade kycklingklubbor
Salt
Ingefära
Lökpulver
Curry (Obs! Innehåller svartpeppar och senapsfrö. Ej strikt aip.)

Gör så här:
Värm upp en gjutjärnsgryta och lägg i kycklingen. Krydda och stek på hög värme på båda sidor i några minuter för att få en stekyta. Sänk värmen och låt det steka ca tio minuter till. Häll därefter över ca 1dl vatten, sätt på lock, sänk till låg värme och låt kycklingen steka/koka i 15-20 minuter eller tills den är genomstekt. Ta av locket, höj värmen till hög och låt det mesta av vattnet koka bort. Klart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s