Lammfärshjärpar aip

Ingredienser:
Ca 500g lammfärs
1 gul lök
Salt
Ramslök
Rosmarin
Persilja
Ca 1 msk great lakes gelatin
Ca 1,5 tsk coconut aminos
Ca 1 msk olivolja
Zesten av en citron
Ca 1 msk saft av citron

Gör så här:
Hacka lök, zesta en citron och blanda i färsen. Krydda, pudra över great lakes gelatin och pressa i citronsaft. Häll över olivolja och Coconut aminos. Blanda ordentligt och forma till hjärpar. Stek i panna på lite mer än medelvärme. Sänk värmen vid behov.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s