Örtkryddade älgfärsbiffar med svamp och grönsaker aip

Ingredienser:
Ca 500g älgfärs
1 hackad gul lök
1 finriven morot
Ca 1,5 tsk great lakes gelatin (ersättning för ägg, men kan uteslutas)
Salt
Gurkmeja
Salvia
Lökpulver
Ramslök
Persilja

Gör så här:
Hacka löken, riv moroten och blanda med älgfärsen. Pudra över gelatinet, krydda och rör ihop ordentligt. Forma till biffar och stek på lite högre än medelvärme.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s