Ugnsstekt hel fisk (regnbåge) aip


Ingredienser:
Ca 500g hel rensad regnbåge
Salt
1/2 citron
Ingefära
Dill
Färsk koriander
Färsk persilja

Gör så här:
Salta in fisken dagen innan och lägg i kylen. Nästa dag; krydda fiskköttet och skär upp citronskivor, som läggs inuti fisken. Lägg lite fett i en form och ställ in i ugnen på varmluft 165 grader i ungefär en timme.

Servera med pressad citron, blomkål- och broccolimos och andra valfria grönsaker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s