Knaperstekt fläsk med brysselkål aip

Ingredienser:
Ca 400g brysselkål
Ca 350g fläsk
1 röd lök
Salt
Ca 1,5 msk äppelcidervinäger

Gör så här:
Skär fläsket i mindre bitar. Halvera brysselkålen och klyfta löken. Lägg sedan fläsket i pannan och stek tills det får lite färg. Lägg lök och brysselkål i pannan, salta, häll över äppelcidervinägern och stek ihop.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s