Fisk- och skaldjurssoppa med saffran aip


Ingredienser:

Ca 500g olika fiskfiléer ex lax, Alaska Pollock, torsk
250g musslor (jag använde frysta som tinades innan tillagning)
Msc-märkta stora räkor
Ca 15 cm purjolök
Salt
Gurkmeja
2 pkt saffran
Ingefära
2-3 pressade vitlöksklyftor
2 pkt ekologisk kokosgrädde

Gör så här:

Skär fisken i lagom stora bitar och skala räkorna. Hacka purjolök, pressa vitlöken och stek detta i en kastrull tills purjolöken mjuknat lite. Krydda och stek en stund till. Häll över kokosgrädden och därefter fisken. Lägg på lock och låt fisken sjuda till den är genomkokt. Lägg i räkor och musslor på slutet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s