Rester blir lätt en ny rätt aip

FullSizeRender

Ingredienser:

Kycklinglever och/eller kycklinghjärta
2-3 blad av grönkål
ca 10 cm zucchini
2 morötter
ca 10 cm gurka
Salt
Persilja
Kokosolja
Salvia
Ingefära

Hacka grönkålen, morötterna, zucchinin och gurkan. Stek snabbt upp grönkålen i kokosolja och krydda med ingefära. Ta upp ur pannan och lägg på en tallrik. Stek därefter morötter och zucchini. Lägg först i morötterna och låt dem mjukna något innan zucchinin placeras i pannan. Lägg också i resterna (i detta fall inälvsmat). Krydda med ingefära, salt, persilja och salvia. Ta upp när morötterna mjuknat, men ändå har viss knaprighet kvar. Häll upp blandningen på en tallrik tillsammans med grönkålen. Placera gurkan bredvid.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s