På resa lever aip



Kände efter några dagar på Mallorca ett behov av att ge kroppen den näring som finns i inälvsmat. Gav mig ut för att inhandla lever och detta blev resultatet. Köpte lite färska kryddor, men annars använde jag mig av det jag packat med från Sverige. Ett gott och närande resultat blev det!

Ingredienser:

Nötlever
Kokosolja
Persillade
Ingefära
Gurkmeja
Färsk persilja
Färsk koriander
Färsk oregano

Gör så här:

Stek levern på hög värme. Hacka de färska kryddorna och lägg i grytan. Krydda. Färdigt!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s