Kycklinglever med vitlök och grönsaker aip

IMG_9746

Ingredienser:

Ca 400 g kycklinglever
4st pressade vitlöksklyftor
Salt
Gurkmeja
Rödbetspulver
Lökpulver
Avokadoolja

Gör så här:
Skär levern i mindre bitar och ta bort eventuella hinnor. Pressa vitlöken och lägg över i en skål tillsammans med levern. Häll över ca två matskedar avokadoolja. Krydda och blanda samman allt. Hetta upp en panna och stek levern på hög värme tills den precis är genomstekt. Servera med grönsaksfräs med kantareller, färska rädisor, fint skuren morot och strimlad vitkål. 
För recept på grönsaksfräs med kantareller, se tidigare blogginlägg.


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s